04-07-09

Voorzichtig positief

Met 2 dochters op scoutskamp, 1 op logé bij de grootouders en een echtgenote die met een paar oude schoolvriendinnen een terrasje ging doen, had ik de avond vrij. Vrij om te rusten. Tot ik om kwart voor 11 er een slecht gevoel bij had en me afvroeg of ik niet beter nog wat zou gaan lopen. Maandag ga ik proberen The Classic in Tessenderlo te lopen dus zou dit hoe dan ook m'n laatste training zijn.

M'n wagen stond nog bij een garage in Deurne, 11,3 km van huis. Na enige twijfel dan toch maar besloten dat 11,3 km "zou moeten lukken" (anders zou ik er écht depri van worden).

Dus om 23u nog vertrokken om m'n wagen te gaan halen. Aan 5'02''/km ben ik na 57 minuten aangekomen.

EN HET BELANGRIJKSTE..... ik voelde niets aan mijn knie !!! Tijdens het lopen leek het alsof ik ze terug kapot aan het lopen was, maar zodra ik aangekomen was voelde ik niets meer ! Gek maar geruststellend. Dus momenteel kruip ik voorzichtig positief in m'n bed, 1u 's nachts is een goed uur om te gaan slapen Knipogen

P.S. De derde nacht op rij dat ik minder dan zes uur slaap en weet je wat ... je dag duurt écht veel langer en je kan veel meer doen op een dag, leuk gevoel (voor zolang ik het volhou).

01:03 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

oef gelukkig is de pijn verdwenen...hopelijk blijft het zo hé...succes met de verdere voorbereidingen.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 04-07-09

De commentaren zijn gesloten.