12-05-09

Marathon nummer 3

Daarnet m'n derde marathon gelopen in twee maanden tijd. Doet wel deugd. Zeker als ik zondag nog dacht van er maar 25 te lopen.

Om half acht vertrokken. Kindjes nog even op de trampoline aan het spelen voor het slapen gaan, vaatwas uit- en ingeladen en ik kon vertrekken om tot half twaalf 's nachts te lopen. Vertrokken met volle zon en in totale duisternis aangekomen, het blijft toch wel een gekke ervaring.

Na 22 km stond een vriend van me me op te wachten aan zijn huis om 10km mee te lopen. De eerste keer dat ik samen met iemand liep ! Het ging verwonderlijk goed, onze ritmes lagen perfect gelijk op +/- 11 km/u. Hij deed het om me te steunen en het heeft gewerkt want het voelde inderdaad aan als een echte steun op een lang en eenzaam traject.

Toen hij dan thuis binnenging om te douchen en ik nog aan m'n laatste "stukje" van 10 km kon beginnen (na 32 vorige km) heb ik het wel 4 km moeilijk gehad. Maar dat zal niemand verwonderen.

Ondertussen heb ik een liter bruiswaten opgedronken, wat chips gegeten en een blikje cola gedronken en kan ik moe en zéér tevreden in m'n bed kruipen voor 5 uur slaap. Want morgen moet ik om 7u op m'n bureau zijn om een aantal dossiers door te nemen tegen 9u. Klinkt voor velen waarschijnlijk gekkenwerk maar is na een training als deze van vanavond niet zoooo moeilijk. Ik kan hier nog enkele dagen van genieten en krijg hier energie van. Maar dat zullen de lopers beter begrijpen dan de niet-lopers.

P.S. Eindtijd op 41 km : 4u03', niet super maar meer dan snel genoeg in voorbereiding van R-night, 100 km in 15 uur (of minder ???)

00:41 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.