26-03-09

Ziek gelopen

Dinsdag voelde ik me niet 100% goed in m'n vel.
's Middag iets verkeerd gegeten dat lang op m'n maag is blijven liggen.

Maar gezien ik woensdag met vrienden naar de sauna zou gaan om te ontspannen, voelde ik me verplicht tenminste nog eens 20 km te lopen om de ontspanning van de volgende dag "te verdienen".

Dus ben ik toch vertrokken voor een trip van 20 km. Na 12 km begon ik me écht slecht te voelen. Na 14 km begon het pijn te doen en na 16 km smeekte ik mezelf om te stoppen en naar huis te bellen om me te komen halen. Uiteindelijk heb ik m'n training met 2 km kunnen inkorten zodat ik na 18 km in 1u47' thuis gekomen ben.

Maar thuis gekomen begon ik te rillen. Een hete douche later rilde ik nog steeds. Met twee dikke truien voor televisie begon ik het terug wat warm te krijgen, om nadien in bed te gloeien van de warmte. Gloeiend ben ik in slaap gevallen.

De volgende morgen om 5u45 ging zoals gewoonlijk de wekker en ben ik wonderwel fris opgestaan. Alle pijn en slecht gevoel van de vorige dag was volledig uit mijn lichaal verdwenen.

Conclusie : ik heb me letterlijk ziek gelopen ! Maar het gaf me toen het gevoel dat ik nooit in mijn leven meer dan 20 km zou kunnen lopen. M'n vertrouwen in m'n uitdaging heeft wel een enorme deuk gekregen. Hopelijk lukt me dit weekend een succesvolle training, anders ....

 

23:11 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Gelukkig was je na een goeie nachtrust terug beter...en uw kunnen moet je nu toch niet twijfelen zeker!!!!

Gepost door: natalie | 27-03-09

De commentaren zijn gesloten.