05-03-09

the winning mood

Met 14,7 km in 1u11 en kiplekker voel ik me in een winning mood.

Niet lopers verklaren me gek als ik zeg dat het een zéér goed gevoel geeft om na 15 km zwetend aan te komen en lekkend te stretchen. En wat vooral een goed gevoel geeft is de douche nadien en nog sterker het gevoel NA die douche. Daar geniet ik gans de avond van.

Want deze keer ben ik voor de maaltijd gaan lopen waardoor ik voor één keer eens niet 's nachts heb moeten lopen in de week. Om zes uur vertrokken en om tien na zeven aangekomen. Op deze manier kan ik nog een gezelschapsspelletje spelen met m'n dochters en een verhaaltje lezen voor het slapengaan, én dan heb ik nog een avond om m'n vrouw de nodige aandacht te geven.

Zondag plan ik terug een 25 of 30 km training.
Het enige probleem is een lunch om 12u 's middags. Want volgens m'n schema (dat je hier rechts kan aanklikken) zou dat in 3 uur moeten gebeuren wat inclusief het afkoelen en douchen neerkomt op een training van minimaal 3,5 uur. Bijgevolg zal ik best om 8u 's morgens vertrekken (+ 3,5 uur = 11u30 + naar de restaurant rijden = 12u).

Ik zal er duidelijk iets voor moeten over hebben.

20:07 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

knap Hey Wim, knap van je om dit doel te nemen. Ik doe mee. Link staat op mijn blog! Kijk maar eens als je tijd hebt en laat gerust je bevindingen achter.
Groeten,
Steve

Gepost door: Steve | 05-03-09

Dat word een drukke zondag voormiddag....succes met uw duurloop.

Gepost door: natalie | 06-03-09

De commentaren zijn gesloten.