22-02-09

10,5 km goed gevoel

Net 10,5 km gelopen.

Met een tijd van 49min12sec ben ik er tevreden over. Zeker gezien ik donderdag nog moeizaam 25km gelopen heb.
Over 10 km moet ik me dus geen zorgen meer maken. Als ik 10,5 binnen de 50 minuten loop en me niet compleet kapot voel, mag ik tevreden zijn met m'n huidige conditie. Ik ben wel van plan om regelmatig 10 of 15 km te lopen om dat goed gevoel te behouden, dat motiveert.
Anderzijds geven die korte afstanden ook een kleinere belasting op m'n gezinsleven. Van zodra ik merk dat m'n drie dochters goed samen aan het spelen zijn in het weekend, kan ik er even tussenuit (als m'n echtgenote thuis is uiteraard, ik laat m'n drie meiden niet alleen). En binnen het uur ben ik met een voldaan gevoel terug thuis, da's leuk voor iedereen.

Morgen ga ik als afwisseling nog eens zwemmen. Ik kijk er al naar uit.

 

 

18:32 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hey net je blog ontdekt! Ik heb vorig jaar de 100 km Dodentocht meegedaan, was ook mijn eerste keer daar. Gefinished in 14u 12 min. Als voorbereiding heb ik veel wandeltochten gedaan, waaronder als langste de 42km Nacht van Vlaanderen. Ook een marathon gelopen (was eigenlijk mijn 4e marathon al) enkele weken voor de Dodentocht (die van Rijkevorsel) op een zeer rustig tempo. DT zelf: eerste 38 km gelopen (heel rustig), daarna afwisselend 500 m lopen/500 m wandelen. Dat ging héél goed en kunnen volhouden tot het einde en dus ruim onder de 15u geïndigd ;-) Het hele verhaal lees je op m'n blog en op die van m'n kompaan Julie (runnerjules.skynetblogs.be). Veel succes nog!!

Gepost door: Ruthje | 22-02-09

Kant geloven dat je mag tevreden zijn met je conditie...

Gepost door: natalie | 22-02-09

De commentaren zijn gesloten.